AARHUS FREMAD TENNIS
HJEMMESIDE OG BANEBOOKING
Aarhus Fremad Tennis
Forside 

Velkommen til Aarhus Fremad Tennis
 

Vi holder vinterlukket - sæsonen begynder 01. maj 2020.

Aarhus Fremad Tennis er en tennisklub i det nordlige Aarhus med plads til 220 medlemmer. Et fuldtidsmedlemsskab koster 550 kr. - og så kan der frit spilles i sæsonen fra ca. d. 01. maj til 30. september mellem kl. 08.00 og 22.00 alle ugens dage. Eneste forudsætning for at blive medlem er, at du er fyldt 18 år.

Var du medlem sidste år, kan du forny dit medlemsskab ved online betaling. Log ind med dit medlemsnummer og password. Under "Medlemsskaber" kan du efterfølgende klikke "Køb medlemsskab". Ønsker du at blive medlem skal du klikke på fanen "Bliv medlem"

Spilletid kan reserveres ved at gå ind i fanen "Book bane" både på computer, tablet eller mobilt device, når du er logget på. Husk at afbestille, hvis du bliver forhindret i at spille. Der kan bookes 10 dage frem i kalenderen, dog maks 2 reservationer stående. 
Du kan som medlem købe en gæstetime for 50 kr. - når du booker tid, skal du blot vælge Gæst og betale de 50 kr. i betalingsmodulet.


Her på forsiden kan du følge med i alt det vigtige omkring klubben. 


Giv os et "like" på Facebook og følg med i klubbens liv. Du er meget velkommen til at lægge et billede op af din tabende makker, den flækkede ketsjer eller den kolde øl efter kampen. Klik på det blå Facebook logo i venstre side.

Hvis du skifter navn, mailadresse, telefonnummer eller adresse bedes du opdatere dette ved først at logge ind, og gå ind under fanen "Dine oplysninger". Klik herefter på "Medlemsoplysninger" i venstre side. Ellers har vi ikke mulighed for at komme i kontakt med dig. Vi kan som klub ikke ændre i dine personoplysninger.

Vi håber på at se dig i klubben. Og husk, at vi sammen tager godt vare på klubbens faciliteter, rydder op efter os selv - og også gerne efter andre, hvis de har glemt det. Glæde, hygge og respekt er centrale værdier i klubben.

God fornøjelse, Bestyrelsen

I Aarhus Fremads Hovedforening samarbejder vi tæt med vores søsterforeninger. Se mere på følgende hjemmesider.

Aarhus Fremad Atletikhttp://aarhusfremad.com/
Aarhus Fremad Fodboldhttp://www.aarhus-fremad.dk/
Aarhus Fremad Håndboldhttp://www.fremad-haandbold.dk/Online HjælpLuk
ENTRY NOT FOUND
Udviklet af  Globus Data ApS    |   Cookie politik Aarhus Fremad Tennis | Hans Egedes Vej 21 | Aarhus N. | CVR: 32009654